img-20161121-wa0000La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha decidit, per segon any consecutiu, mantenir els preus del transport públic en el seu objectiu de potenciar el seu ús i afavorir així una mobilitat més sostenible ia l’abast de tots els ciutadans.

Així, per a l’any 2017 segueixen congelades les tarifes dels títols de transport integrats de l’Àrea de València en els serveis específics de metrobús, així com les dels serveis públics de transport prestats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, les del sistema TAM a Alacant i les del TRAM a Castelló.

Pel que fa al servei de taxi, igualment es mantenen les mateixes tarifes que en 2016, en totes les àrees de prestació conjunta per als serveis de transport públic de viatgers en automòbils de turisme.

La conselleria que dirigeix María José Salvador està fent grans esforços per “potenciar l’ús del transport públic i afavorir la mobilitat de les persones”, segons ha indicat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo.

Servei integrals de transport.

D’aquesta manera, el bo de transport de 10 viatges amb dret a transbordament i d’ús en la zona A d’EMT i FGV-Metrovalencia, es manté a 9 euros, i a 4 euros el títol temporal per dies T-1. L’abonament mensual, valgut segons zones, segueix oscil·lant entre els 45 euros de la zona A / B / C i els 79,10 euros de la ABCD.

metro beteraA aquests bons s’uneix aquest any el títol integrat de transport a les zones A i B de l’àrea metropolitana de València, denominat Bono Transbord AB, vàlid per a utilitzar de manera combinada els serveis de Metrovalència, Metrobús i EMT. El preu estipulat per al bo de deu viatges és de 15,50 euros, i permet realitzar un transbord durant els 90 minuts següents a la primera validació.

El bitllet senzill de metrobús continua a 1,45 euros i es manté el preu d’un euro per a les persones jubilades. Les tarifes de Metrovalencia mantenen el preu del bitllet senzill i el bonometro, títol més utilitzat pels viatgers, que seguiran costant per a una sola zona 1,50 euros i 7,20 euros, respectivament.

 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment