Fa unes setmanes, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i Caixa Popular, van signar un conveni. A través d’aquest, l’entitat finançera fica a disposició dels clients dels establiments associats a l’ACB una targeta de compra local.

tcl1

Amb aquesta targesta es permet fraccionar la compra realitzada als comerços adherits, a través del seu TPV fins a 6 mesos sense interessos.

La iniciativa permet als citats establiments competir amb les grans superficies comercials a l´hora de poder donar finaçament als seus clients, oferint aquesta targeta, ja que es pot domiciliar en qualsevol entitat financera sense la necessitat d’obrir un compte en Caixa Popular.

A més a més, l’entitat també ha posat a l’abast d’aquests establiments prestecs i servicis bancaris a unes condicions molt ventajoses.

D’altra banda, cal remarcar que el TPV de Caixa Popular funciona tant amb a la targeta de compra local com per a qualsevol altra targeta Visa o Mastercard i compta amb una sèrie de condicions molt favorables per als associats.

img-20161214-wa0012

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment