biblioteca ok


 
L’Ajuntament, en una nota de premsa informa que:
 
La Biblioteca Pública Municipal de Bétera allarga els seus horaris des del proper dilluns dia 2 de gener fins el divendres 3 de febrer “per tal de donar servici als estudiants universitaris que es troben preparant la convocatòria d’exàmens de gener i febrer”, com ha explicat esta setmana la regidora de Cultura, Raquel Puig (Compromís).
De dilluns a divendres s’amplia el temps d’obertura de les instal·lacions des de les 20 hores fins les 24 hores, exceptuant la vesprada del dia 5 i el festiu del 6 de gener. De huit a dotze de la nit no s’atendrà el prèstec i la devolució de llibres.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment