021

El Regidor no adscrit, Pedro Gallén, ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil de Bétera, per suposats delictes contra els recursos naturals i Medi Ambient causats per abocaments incontrolats de restes de poda i jardineria, en parcel·les de titularitat municipal, per empreses de serveis de la localitat. Les empreses denunciades són les encarregades de la recollida i transport de la poda, i la concessionària de la conservació de les zones verdes.

Les dues empreses utilitzen parcel·les repartides pel terme municipal per emmagatzemar, triturar i contaminar amb restes de tot tipus de poda, sense cap control, ni autorització per a la seua gestió.

“Aquestes empreses manifesten un total menyspreu a la Llei de Residus de la Comunitat Valenciana, incomplint sistemàticament tota mena de recomanacions europees en matèria de residus. Fins a la data de la denúncia, no s’ha sancionat a cap d’aquestes empreses, per les reiterades i massives aportacions d’aquest tipus de residus, a parcel·les municipals, sense control per part dels tècnics responsables de la corporació permetent la contaminació del Mediambient, i tot això tenint un Conveni en vigor, amb una empresa de gestió de residus depoda”, ha explicat Pedro Gallén.

Pedro Gallén, declara que “El meu treball seguirà orientat cap a una correcta gestió, basada a corregir errors del passat, una eficaç gestió dels recursos municipals actuals, donant exemple des de les institucions públiques, i motivant als Ciutadans a exigir una correctagestió dels seus impostos”.

 
 


Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment