021

El Regidor no adscrit, Pedro Gallén, ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil de Bétera, per suposats delictes contra els recursos naturals i Medi Ambient causats per abocaments incontrolats de restes de poda i jardineria, en parcel·les de titularitat municipal, per empreses de serveis de la localitat. Les empreses denunciades són les encarregades de la recollida i transport de la poda, i la concessionària de la conservació de les zones verdes.

Les dues empreses utilitzen parcel·les repartides pel terme municipal per emmagatzemar, triturar i contaminar amb restes de tot tipus de poda, sense cap control, ni autorització per a la seua gestió.

“Aquestes empreses manifesten un total menyspreu a la Llei de Residus de la Comunitat Valenciana, incomplint sistemàticament tota mena de recomanacions europees en matèria de residus. Fins a la data de la denúncia, no s’ha sancionat a cap d’aquestes empreses, per les reiterades i massives aportacions d’aquest tipus de residus, a parcel·les municipals, sense control per part dels tècnics responsables de la corporació permetent la contaminació del Mediambient, i tot això tenint un Conveni en vigor, amb una empresa de gestió de residus depoda”, ha explicat Pedro Gallén.

Pedro Gallén, declara que “El meu treball seguirà orientat cap a una correcta gestió, basada a corregir errors del passat, una eficaç gestió dels recursos municipals actuals, donant exemple des de les institucions públiques, i motivant als Ciutadans a exigir una correctagestió dels seus impostos”.

 
 


Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment