reis1

Fidels a la cita anual i amb la puntualitat que ofereix Metrovalencia ses majestats van ser rebuts per la primera autoritat Sra. Cristina Alemany qui després de donar la benvinguda va lliurar les claus de la població. Centenars de nenes i nens emocionats van omplir els carrers de Bétera i van lliurar les seues cartes a S. Majestats, estos van fer una parada per oferir Or, encens i mirra, després dels focs artificials van completar el seu recorregut fins a la Casa de la Cultura, amb repartiment de regals als més xicotets de la localitat.

A la finalització d’una llarga nit de treball ses majestats, ens van concedir una entrevista

Pregunta: Com s’ha desenvolupat el repartiment de regals al poble i les urbanitzacions?

Resposta: Volem dir-vos que per a nosaltres i els nostres ajudants, sempre és un plaer visitar aquest entranyable poble amb tanta il•lusió i projectes encetats els quals prioritzen el benestar de les persones.

P: Com aquest poble compta amb moltes urbanitzacions, han pogut arribar a totes les cases?

R: Si, com sempre Si, a més hem tingut ajuda dels nostres patges i col•laboradors que ens han facilitat el repartiment.

P: Que ha demanat els xiquets en les seues cartes?

R: Ens han demanat com sempre joguines, a més cada vegada més inclouen peticions per als seus germans xicotets que encara no saben escriure i també demanen per als seus pares i iaios.

Ens hem sentit molt contents amb els diversos pipos que els xiquets ens han lliurat dient-nos que ja són grans i que ja no ho necessiten. La majoria ens diuen que s’han portat “súper bé” i altres reconeixen que “Pachi-pachaa”, però ens han assegurat que en el 2017 es portaran millor i que faran cas als seus pares.

També ens han agradat molt els dibuixos i treballs manuals que ens han entregat, són molt bonics, ens els portem a Orient, i agraïm les cartes que ens han donat instruccions d’on i com deixar els regals, hem menjat i begut el que ens han deixat i encertat alguna endevinalla. També, ens han agradat molt les cartes que ens han escrit en Valencià, Francés i Alemany.

R: Majestats, volem desitjar-los un feliç retorn a Orient i emplaçar-los per al pròxim 5 de gener.

1-11-21-31-42-12-22-32-44-14-24-34-4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment