circuit-gossos-1L’Ajuntament de Bétera continua amb la renovació dels parcs i jardins de la ciutat. En aquesta ocasió la regidoria corresponent ha col·locat el mobiliari d’un circuit d’activitats per a gossos al parc caní de la localitat situat a l’avinguda Diputació i que ha costat 7.000 euros.

Tal com ha informat el consistori amb el final de les festes nadalenques comencen noves obres als parcs de xiquets dels carrers Paterna amb Ausiàs March; Castelló, plaça del Calvari i R-1 per a les quals l’ajuntament ha injectat una partida de més de 132.000 euros.

L’edil responsable de l’àrea, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), ha explicat el compromís que té l’ajuntament per deixar els parcs de Bétera en òptimes condicions. Així, el passat dia 23 de desembre s’adjudicaren les obres dels parcs infantils a l’empresa Agapito Urban Industries S.L. per 132.223’07 euros; unes intervencions que s’acullen al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de 2016. Entre els parcs destaca la pavimentació de seguretat i el gronxador que es posaran a l’espai ubicat a l’R-1 (junt a la Policia Local) i que permetrà que puga obrir-se al públic.

Pel que fa al circuit d’entrenament per a gossos s’han destinat 7.749’97 euros amb material d’acer galvanitzat que consta d’un túnel, una passarel·la, un balancí, un salt d’altura, un eslàlom i un panell informatiu. L’empresa contractada ha estat Mobipark SL.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment