12477205wEFE. Agents de la Policia Nacional han intervingut 2.800 plantes de marihuana en un domicili de la Pobla de Vallbona i han detingut tres persones com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia, els agents van comprovar durant la investigació que les tres plantes d’un habitatge de la Pobla de Vallbona estaven preparades per al cultiu interior de marihuana, ja que tota la casa estava panelada amb pladur i les finestres tancades i segellades.

En el registre efectuat es van intervenir unes 2.800 plantes de marihuana, 12 quilos de cabdells de marihuana premsada i preparada per a la seua venda, 715 euros, 171 llums de calor, 69 transformadors, 21 temporitzador, 24 ventiladors i desenes de tubs i aparells d’aire condicionat portàtils i fixos.

Durant les investigacions, els policies van descobrir que l’habitatge estava arrendat a un jove i que aquest al seu torn l’hi havia arrendat a una dona. En l’habitatge, dedicada exclusivament al cultiu de la marihuana, no residia ningú, tot i que diàriament acudia a la mateixa la parella de la dona. Un cop per setmana i per fer tasques de supervisió es presentava també el jove que havia arrendat el domicili a la dona, que adoptava mesures de seguretat en els desplaçaments, acudint amb diferents cotxes.

Segons fonts policials, el jove que havia arrendat la casa a la dona era el que sufragava les despeses de lloguer, instal·lació dels aparells, estris per al cultiu i pagava una quantitat mensual a la parella per encarregar-se del manteniment de la plantació i per figurar en la documentació del lloguer de l’habitatge i els diferents subministraments.

Com a culminació de l’operació, els agents van detenir tres persones, una dona i dos homes de 41 i 27 anys, tots ells d’origen espanyol i sense antecedents policials, com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. Els dos homes detinguts van passar a disposició judicial, mentre la dona, després de ser escoltada en declaració, va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan per a això fos requerida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment