carrera-betera-11Cinc importants clubs esportius de la comarca de Camp de Túria rebran ajudes i subvencions per part de la Diputació de València per a contribuir al finançament de la promoció i el desarrollo d’activitats a l’Àmbit de l’esport. A més a més també s’ha resolt la convocatòria destinada a esportistes d’elit, que en aquest exercici beneficiarà 65 joves valencians, 10 dels quals són veïns de la nostra comarca.

Les convocatòries que ara s’han resolt han sigut la dirigida a clubs d’elit i la destinada a l’organització d’esdeveniments extraordinaris. Respecte a la primera, tenia per objecte subvencionar l’activitat d’aquells clubs que acreditaren “gran rellevància”, atenent als seus resultats en competicions oficials, la seua repercussió social o el nivell dels seus integrants, i que el seu objectiu principal fòra la participació en una competició esportiva oficial.

El pressupost total d’aquesta línia ascendia a 600.000 euros, dels quals 25.000 euros es destinaran a clubs de la comarca del Camp de Túria. Així, segons ha informat la Diputació de València, el Club Esportiu Atlétic Bétera rebrà 5.000 euros.

Ajudes a esportistes d’elit

Amb el mateix objectiu de dotar de transparència i publicitat a les subvencions que rebien els joves valencians que participen en competicions esportives d’alt nivell, es va decidir crear, al costat de les anteriors, una quarta convocatòria d’ajudes específica per a aquests esportistes d’elit. Segons la resolució, enguany es beneficiaran d’aquestes ajudes un total de 65 joves, un d’ells és Noelia Juán, triatleta del CEA Bétera que rebrá 500 euros.

Les ajudes que ara s’han resolt van destinades a la cobertura de les despeses derivades de la temporada 2015/2016 d’aquells joves majors de 18 anys “que acrediten gran rellevància esportiva atenent als seus resultats en competicions oficials, fonamentada en la seua repercussió social i alt nivell, els objectius principals del qual siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit autonòmic, nacional o internacional reconeguda per la federació esportiva corresponent, majors de 18 anys”.

Ajudes Clubs d’elit:

– Club Gimnasia Rítmica Llíria, 12.000 €
– Club Esportiu Bàsquet Llíria, 5.000 €
– Club Esportiu Atlétic Bétera, 5.000 €
– Fútbol Club Benaguasil, 3.000 €
Ajudes clubs i entitats per a esdeveniments esportius especials:
– Chelva Bike Racing, 3.000 €
Ajudes Joves esportistes d’elit:
L’Eliana:
· Kevin José Banacloche Boer, 800 €
· José Antonio Marí Alcaraz, 6.000 €
· Enrique Trull Maravilla, 1.000 €
Serra:
· Héctor Català Laparra, 2.300 €
Riba-roja de Túria:
· Anastasija Jagelouica, 1.200 €
· David Martínez Hernández, 1.200€
· Inés Sanchis Gisbert, 1.200 €
Llíria:
· Mónica Merenciano Herrero, 6.000 €
Bétera:
· Noelia Juan Pastor, 500 €
Vilamarxant:
· Natalia Mora Gimeno, 700€

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment