L’Ajuntament de Bétera informa que la Regidoria d’Ocupació, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el servei gratuït d’orientació laboral per a aquelles persones que es troben en situació d’atur.

L’espai d’assessorament es troba a l’edifici municipal de Casa Nebot on els tècnics d’Orientació Laboral oferixen als veïns de Bétera que no tenen feina l’oportunitat d’elaborar un itinerari personal i individualitzat d’ocupació. Segons afirmen fonts municipals “també ajuden a confeccionar un bon currículum, a superar amb èxit una entrevista de selecció, i informen de les ofertes d’ocupació vigents i dels cursos de formació als quals ets veïns es poden puntar”.

L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’edifici municipal Casa Nebot (c / Estació nº 5, telef 961698714, adl@betera.es i cal portar el Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació (DARDE).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment