L’Ajuntament de Bétera informa que la Regidoria d’Ocupació, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el servei gratuït d’orientació laboral per a aquelles persones que es troben en situació d’atur.

L’espai d’assessorament es troba a l’edifici municipal de Casa Nebot on els tècnics d’Orientació Laboral oferixen als veïns de Bétera que no tenen feina l’oportunitat d’elaborar un itinerari personal i individualitzat d’ocupació. Segons afirmen fonts municipals “també ajuden a confeccionar un bon currículum, a superar amb èxit una entrevista de selecció, i informen de les ofertes d’ocupació vigents i dels cursos de formació als quals ets veïns es poden puntar”.

L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’edifici municipal Casa Nebot (c / Estació nº 5, telef 961698714, adl@betera.es i cal portar el Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació (DARDE).

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment