img-20170111-wa0007Una parella de teixons adults han aparegut morts atropellats a la carretera, prop de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera en la partida de l’Horta Vella, al kilòmetre 5. Des de l’Ajuntament de Bétera s’ha comunicat la troballa als agents del Seprona, tal i com ens ha informat el consistori en un comunicat.

Els veïns de les rodalies han explicat que feia vora quaranta anys que no veien estos mamífers salvatges per la zona i que darrerament havien començat a observar-los pels camps, fins i tot amb cries.

El teixó és un animal carnívor que es mou per la nit, quan ix del seu cau (galeries excavades a terra) on viu en família. Els teixons poden arribar a mesurar fins a 80 centímetres i pesar entre 10 i 16 kilos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment