12485801wEFE. Un policia local de Requena ha salvat de morir ofegat a un nadó de 5 mesos que no respirava i es trobava en estat cianòtic, quan va acudir al seu domicili davant la crida rebuda a través del telèfon d’Emergències 112.

Fonts municipals han informat en un comunicat que l’avís, rebut dilluns passat, alertava de la situació d’un “home de 5 mesos que no podia respirar, que havia començat els vòmits i intentaven realitzar-li la respiració assistida boca a boca”.

Immediatament es va presentar a l’habitatge l’oficial de la Policia Local de Requena, que va comprovar que el nadó es trobava estès cap per amunt al llit, en estat cianòtic i sense respiració, mentre la mare patia un atac d’ansietat.

El policia va posicionar al nadó cap per avall i el va agafar per les cames mentre li donava cops repetides vegades a l’esquena, el que va provocar el plor del petit i la consegüent obertura de les seues vies respiratòries, de manera que, segons el comunicat, “es va frenar la ja més que evident asfíxia”.

Moments després va arribar al domicili un equip del SAMU que, després de la pertinent exploració mèdica, va confirmar que el nadó estava estable i va reconèixer que la ràpida i efectiva acció realitzada per l’oficial de la Policia Local de Requena li havia salvat.

El xiquet va ser traslladat a l’Hospital General de Requena on va estar en observació ia hores d’ara ja està fora de perill, segons ha confirmat tant l’oficial com la Policia Local, que han seguit l’evolució del xiquet en primera persona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment