otan beteraDesprés de liderar durant 2016 el Comandament Component Terrestre de la Força de Resposta de Molt Alta Disponibilitat de l’OTAN, Espanya ha cedit al Regne Unit la responsabilitat del comandament d’aquesta força per 2017.

Durant tot 2016, l’Exèrcit de Terra, a través de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat de Bétera-València (HQ NRDC-CAT) ha liderat el Comandament Component Terrestre de la VJTF que inclou una punta de llança sobre la base de la Brigada d’ infanteria Lleugera Galícia VII així com un element de suport avançat de la Força Logística Operativa.

A l’acte, que s’ha celebrat a Gloucester (Regne Unit) al seu del Quarter General Britànic de l’OTAN, el Tinent General Francisco Javier Varela Sales, acompanyat pel seu Cap d’Estat Major, general de Divisió Juan Montenegro Álvarez de Tejera, ha lliurat la banderola de combat de la VJTF al Tinent General Tim Radford cap del ARRC.

Nou compromís per Bétera

Una volta finalitzat el compromís amb l’OTAN durant 2016, durant el segon semestre de 2017 la Caserna General de Bétera estarà predesignat per al comandament operacional de força de reacció ràpida europea, el batalló de resposta l’aporta el Regiment’Galicia’ 64 amb seu a Jaca (Osca).

Notícies relacionades:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment