12489379wEFE. Un autobús de la línia 89 de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) de València s’ha incendiat aquest matí quan es trobava a l’avinguda de Peset Aleixandre i encara que en aquest moment viatjaven desenes de passatgers, tots han pogut ser evacuats i cap ha resultat ferit.

Fonts de l’EMT han explicat a EFE que el succés s’ha produït cap a les 9 hores quan, per causes que es desconeixen, ha començat a sortir fum de la part posterior i el conductor, en adonar, ha parat l’autobús per baixar “amb tranquil·litat “als” seixanta o setanta “passatgers que hi havia en aquell moment.

Quan ja tot el passatge es trobava fora de l’autobús han aparegut les flames, han indicat les fonts, que han explicat que el vehicle “és un model antic” i que “en cap moment hi ha hagut risc per a les persones”. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat fins a deu agents de la Policia Local, que han acordonat la zona on ha quedat l’autobús amb la col·laboració d’agents del Cos Nacional de Policia.

A més, en les tasques d’extinció han participat tres unitats de bombers i s’ha sol·licitat neteja per a la via, de manera que el carrer encara segueix parcialment tallada, segons han confirmat a Efe fonts de la Policia Local i Bombers de València.

Tècnics de l’EMT es troben a la zona per analitzar el que ha passat i procedir a la retirada de l’autobús incendiat, que ha patit danys importants. L’EMT ha explicat que en estos casos se sol posar en servei a la línia un altre autobús tot i que és “normal” que hi hagi problemes de freqüència fins que es regularitzi la situació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment