2016_02802_002_1Coneixeu el Kamishibai? Es tracta d’una bonica manera explicar contes a través d’un teatret japonès. Este diumenge, 15 de gener, a les 12:00 hores a l’antic l’Ajuntament de Bétera, Elisa Martínez Matallín portarà un espectacle de contes mitològics, populars i clàssics explicats a través d’esta tècnica.

“Contem un quadro” és contar una història entorn d’una obra pictòrica, bé a través de la seua simbologia, de la tècnica artística, d’alguna anècdota en particular o del context històric utilitzant per a això, la majoria de vegades altres arts com poden ser la poesia, el teatre o la música.

L’obra es mostra a través d’una reproducció d’una imatge dins d’un Kamishibai, un preciós teatret japonés de fusta. Es conta com un conte no com una lliçó, incidint en el seu context històric, en els estils artístics però insistint en la forma narrada, contada de forma teatral o dramàtica.

La duració de l’espectacle és de 45 minuts i l’entrada es gratuïta fins a completar aforament al Antic Ajuntament de Bétera (C/ Major, 12).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment