IMG_4596 RLes bones temperatures que estem disfrutant estos dies, sobretot al migdia, són només un miratge ja que l’hivern torna amb força la setmana que ve, segons preveu l’Agència Estatal de Meteorologia. A partir de dissabte torna de nou el fred a causa d’un temporal de neu, vent i mar pel qual l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) s’ha vist obligada a emetre un avís especial per alertar la població.

El cap de setmana notarem una baixada de les temperatures a Bétera la mínima serà de 4º i la màxima, encara agradable de 14º. Però la setmana que ve les mínimes a Bétera podrien arribar als -2º i les màximes no superaran els 8º.

Sens dubte la freda previsió és atípica tant per a Bétera com per a les localitats més properes a la ciutat de València i fins i tot l’Agència Estatal de Meteorologia situa la cota de neu en tot just 100 metres d’altitud, el que, de complir-se, podria fins i tot deixar neu molt a prop de València. No obstant això, caldrà esperar a l’evolució del temporal durant els propers dies.

temporal frio betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment