12493797wEFE. Dos xiquetes de 12 i 13 anys van resultar ahir a la nit ferides lleus després de pujar a una vora exterior del tramvia a València i, després de viatjar d’aquesta manera dues parades, caure cap enrere en les vies, segons han informat a EFE fonts policials.

Fonts de la Policia Nacional han indicat que el succés es va produir cap a les 21.30 hores d’ahir, quan un vianant va avisar la policia que hi havia una xiqueta plorant al costat de les vies de la línia 4 del tramvia a la zona de Marxalenes. Els agents es van presentar al encreuament del carrer Poeta Hernández Heredia amb Diputat Ricardo Samper i van trobar a dos menors amb lesions, que pel que sembla havien aprofitat que el tramvia s’havia aturat dues parades abans per pujar a una vora exterior del comboi, i en un inici de la marxa havien caigut cap enrere.

La Policia Local també es va traslladar fins al lloc, on la Policia Nacional va informar que havia auxiliat a dos menors que presentaven lesions superficials a les cames, com excoriacions produïdes per l’asfalt, en relliscar després d’haver pujat a un sortint del tramvia per intentar viatjar sense pagar bitllet.

Els agents de la Policia Nacional van avisar als serveis sanitaris i una ambulància de transport no assistit traslladar a les dues nenes a un hospital de València, on ja es van fer càrrec d’elles seus progenitors.

Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han indicat que el conductor del tramvia no va percebre res, ja que no té visibilitat del que passa a la part posterior del tramvia, i que afortunadament es va tractar d’una incidència lleu, aliena al funcionament d’aquest servei de transport públic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment