El Patronat Provincial de Turisme de València i la seua marca València Turisme han presentat aquest matí el nou vídeo promocional València: la vida espera, amb el qual acudirà la setmana vinent a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2017 per a convidar els viatgers a “viure i sentir la vida valenciana”.

En aquest sentit, la diputada i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, ha explicat que “els valencians i les valencianes estem ací per a viure amb vosaltres i mostrar-vos nostra terra i els nostres costums, el nostre paisatge i la nostra manera de viure”, en referència als futurs visitants. “Volem que la gent vinga, ens conega i es vulga quedar en el nostre territori. Aquest és el missatge que portem a Fitur en la nostra maleta”, ha agregat.

Autenticitat de la marca ‘València’

La presentació ha estat a càrrec de l’actriu valenciana Marta Chiner, una de les protagonistes del vídeo València: la vida espera, al costat de Silvia Rico, Simon Campbell, Iolanda Muñoz i Pato Cárdenas. El Patronat de Turisme ha completat l’acte amb música en directe dels artistes valencians Mireia Vives i Borja Penalba, en una clara aposta per la qualitat i autenticitat de la marca ‘València’.

12573756_1029733453736572_892245463116066132_nUna mirada a allò autòcton

El nou vídeo promocional de València Turisme, produït per Tenda de Campanya, ha sigut rodat íntegrament en localitzacions valencianes d’horta, mar, interior i a l’Albufera, a més de fer per primera vegada una mirada directa a l’esport autòcton: la pilota.

El Patronat de Turisme de València estarà present en Fitur 2017 del 18 al 22 de gener, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, amb un programa de presentació de productes i activitats turístics ampli i novedós.

Bétera tornarà a Fitur 

Davant del bon resultat obtingut l’any passat, aquesta edició Bétera tornarà a estar present en aquesta fira per mostrar als operadors turístics nacionals i internacionals, així com als visitants, que la nostra localitat és una destinació atractiva.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment