food-1155130_960_720Tal com informa l’Ajuntament de Bétera a través de la seua pàgina web la Mancomunitat de Camp de Túria ofereixa les persones desocupades la possibilitat de realitzar de manera completament gratuïta les següents formacions: Manipulador d’Aliments i Control d’Al.lergògens, Coaching i Empoderament de dones i un curs d’iniciació per a Cambrers

El requisit és estar aturat i pertànyer a unes de les localitats que formen part de la Mancomunitat del Camp de Túria com és el cas de Bétera. Els interessats a realitzar alguna d’aquests formacions han de contactar amb l’Agència d’ocupació i Desenvolupament Local per a formalitzar la inscripció al més prompte posible.

La documentació necessària per a inscriures en algun d’aquests tres cursos és una fotocòpia del DNI i la targeta de demandant d’empleo (DARDE) actualizada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment