food-1155130_960_720Tal com informa l’Ajuntament de Bétera a través de la seua pàgina web la Mancomunitat de Camp de Túria ofereixa les persones desocupades la possibilitat de realitzar de manera completament gratuïta les següents formacions: Manipulador d’Aliments i Control d’Al.lergògens, Coaching i Empoderament de dones i un curs d’iniciació per a Cambrers

El requisit és estar aturat i pertànyer a unes de les localitats que formen part de la Mancomunitat del Camp de Túria com és el cas de Bétera. Els interessats a realitzar alguna d’aquests formacions han de contactar amb l’Agència d’ocupació i Desenvolupament Local per a formalitzar la inscripció al més prompte posible.

La documentació necessària per a inscriures en algun d’aquests tres cursos és una fotocòpia del DNI i la targeta de demandant d’empleo (DARDE) actualizada.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment