verduras ecologicas beteraQuè vos sembla omplir el vostre frigorífic amb fruites i verdures ecològiques de primera qualitat? A partir del proper dijous 19 de gener l’Ateneu de Bétera esdevindrà punt de recollida d’El racó del gínjol, així que els veïns i veïnes que ho destigen podran fer les seues comandes de fruita, verdura i altres productes ecològics i arreplegar-les a l’Ateneu de 19 a 21 hores.

Ceba, carbassa, coliflor, moniato, patates o raves però també molts altres productes com condiments, espècies, patés vegetals, grans i derivats, cerveses i licors artesanes o conserves, entre molts altres productes.

Els interessats rebran cada setmana la llista dels productes disponibles al mòbil i podran fer la comanda a través del mòbil o correu electrònic. Els productes comprats es recolliran cada dijous a la tarda a l’Ateneu de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment