12501466wEFE. L’accident entre una furgoneta i un comboi de Metrovalencia en un pas a nivell de Paterna ha causat ferides al conductor d’aquella, un home de 48 anys, que ha sigut traslladat a La Fe amb un traumatisme cranioencefàlic, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

Esta col·lisió ha provocat la interrupció de la línia 2 durant prop d’una hora, entre les 13 i les 14 hores, si bé el trànsit ja s’ha pogut restablir en una sola via.

La col·lisió s’ha produït al voltant de les 13 hores en un pas a nivell proper a l’estació Empalme quan, pel que sembla, el conductor ha envaït el pas a nivell trencant les semibarreres i s’ha col·locat en la trajectòria d’un tren procedent de Llíria.

El vehicle ha quedat atrapat entre el tren i el mur que tanca la via, pel que ha estat necessària la intervenció dels bombers per excarcerar el conductor, ha informat Ferrocarrils de la Generalitat.

Després d’alliberar una de les vies, s’ha pogut restablir la circulació al voltant de les 14 hores en un dels sentits, la qual cosa pot produir alguns retards als usuaris de la línia 2, han informat les mateixes fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment