12502375wEFE. L’empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en col·laboració amb l’Ajuntament de València, obrirà demà l’estació de metro de Túria perquè les persones sense llar puguen passar la nit i protegir-se de l’onada de fred prevista.

Segons ha informat FGV en un comunicat, aquesta estació, en concret en la seua entrada pel passeig de la Petxina, romandrà oberta tota la nit. L’elecció d’aquesta estació en concret s’ha adoptat de comú acord amb l’Ajuntament de València per ser la més propera a la Casa de Caritat.

Habitualment, les estacions subterrànies de metro de la xarxa de Metrovalencia es tanquen sobre la mitjanit i s’obren a partir de les 5 o 6 hores, moment en què s’inicia el servei de trens als matins.

L’obertura nocturna d’algunes estacions de les línies que passen per valència per protegir del fred a les persones sense llar és una mesura que s’ha pres altres hiverns davant la caiguda del termòmetre a la capital valenciana, iniciativa que es mantindrà mentre duri la climatologia adversa amb l’intens fred.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), durant els primers dies de l’onada de fred baixaran les temperatures, amb valors pròxims a -10 º a l’interior, i acostant-se a 0ºC prop de la costa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment