EFE. Un mantell de neu cobreix este matí la costa alacantina en municipis com Dénia i Xàbia, i ha portat a tallar el trànsit a la carretera de les Planes, que uneix les dues poblacions pel Montgó. Es tracta d’una nevada com no es recordava des de principis de la dècada dels vuitanta, com la que va ocórrer al febrer de 1983, segons han apuntat fonts municipals.

Les previsions meteorològiques s’han complert i la neu ha fet acte d’aparició aquest dimecres, i amb certa força, tant a l’interior com a la costa de la comarca de la Marina Alta.
La neu s’ha deixat notar a la costa a Dénia i Xàbia a les 6:55 d’avui, i prèviament ja ho havia fet a l’interior de la comarca, en poblacions com Castell de Castells, Vall de Laguar, Vall de Gallinera i Vall d’Alcalà.

Els Ajuntaments d’aquestes localitats han recomanat que, si no cal, no agafen els vehicles per evitar problemes circulatoris, mentre que a Dénia han quedat suspeses les classes a les escoles de la ciutat. També es registren problemes per circular a la carretera CV-734 per Xàbia i hi ha dificultats a l’AP-7 a l’altura del quilòmetre 621 a Benissa, Orba i Xaló, segons el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Al mar, el fort vent de nord-est amb força 7 i la previsió d’onades de tres a quatre metres amb mar de fons ha deixat a les flotes pesqueres de Dénia, Xàbia, Moraira i Calp amarrades a port i sense pescar.

12507421w 12507425w 12507588w

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment