Mas CamarenaEl regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, ha presentat una denúncia a Fiscalia Provincial de València per presumpte incompliment de la legislació vigent, en la confecció del plec de les prescripcions tècniques particulars, a l’hora de contractar la gestió, mitjançant concessió, dels serveis públics de recollida i transport de residus urbans, i excloure expressament la urbanització Mas Camarena.

Pedro Gallén ha explicat en un comunicat que després d’estudiar l’expedient de concessió, amb els plecs de licitació i posterior adjudicació, els diferents informes i valoracions, s’observa que “recullen algunes deficiències cridaneres, especialment quan la Llei de Bases de Règim Local, assenyala en el seu article 26, que el sector públic, és el que ha d’assumir el servei de recollida de residus urbans”.

L’edil ha assenyalat que “és significatiu que una formació política que suposadament defensa els interessos d’urbanitzacions, especialment de Mas Camarena, votara a favor d’un plec que va deixar expressament fora del servei de recollida de residus a esta urbanització, formada per més de 1.250 vivendes, col·legis, residències i centres comercials, sent una zona perfectament consolidada, rebuda pel municipi i sense cap conveni per a aquesta finalitat”.

Gallén ha destacat que l’empresa adjudicatària “va oferir 50.000 euros per la compra de maquinària per a l’Ajuntament, mentre altres empreses, van arribar a oferir 250.000 euros, privant al municipi de 200.000 euros per a les seues arques”.

Finalment, ha subratllat que seguirà amb el seu “compromís de treballar per una correcta i eficaç gestió a Bétera”. “Els meus esforços i el meu compromís amb els veïns de Bétera, segueix sent per la transparència i el bon govern, eradicant l’opacitat en la gestió municipal i eradicar les males pràctiques”, ha ressaltat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment