neu serra 1Per fi podem dir que neva a la Serra Calderona a poc més de 600 metres d’altitud. Fa uns minuts ens han arribat aquestes imatges en què es pot veure com s’acumula la neu al terme municipal de Serra.

Les precipitacions que a Bétera han caigut en forma d’aigua un poc més amunt, a Serrra, ho han fet en forma de flocs de neu com podem veure en estes imatges realitzades des de punts emblemàtics de la Calderona com el mirador dels Rebalsadors que llueix totalment cobert de blanc.

La neu està quallant a 600 metres d’altura en el terme de Serra i en les pròximes hores la cota de neu pot baixar a 400.

neu serra 4 neu serra 2
Fotos: Vicent Aloy

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment