12511996wEFE. Una màquina llevaneu ha hagut d’obrir camí aquest matí a una dona de Bocairent que havia trencat aigües i que no podia arribar a l’hospital d’Ontinyent a causa de la neu acumulada a la carretera que uneix aquests dos municipis, segons han informat a EFE fonts policials.

La dona, de 41 anys, ha trencat aigües en el seu domicili cap a les sis del matí i ha acudit al centre de salut del municipi, des d’on s’ha avisat al Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències (CICU) perquè traslladés fins allà una unitat del SAMU.

No obstant això, la neu acumulada a la carretera CV-81 ha obligat a mobilitzar una màquina llevaneu perquè pogués obrir camí a l’ambulància que s’havia mobilitzat des d’Ontinyent, i que no podia arribar fins al centre de salut.

Fonts de la Policia Local han explicat que han traslladat en un dels seus vehicles a la dona fins a la sortida del municipi, on els esperava l’ambulància i un llevaneus que ha anat buidant el camí fins a l’hospital d’Ontinyent, on finalment ha ingressat sobre les 09:00.

Els telèfons del centre de salut de Bocairent no funcionen hui, per la qual cosa els veïns que tinguen alguna emergència mèdica han de cridar a l’Ajuntament, mentre que l’activitat escolar s’ha suspès durant tot el dia. L’Ajuntament de Bocairent ha informat també que la CV-81 entre Ontinyent i Beneixama està “impracticable” i que els bombers estan treballant  per retirar vehicles que s’han quedat creuats a la carretera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment