IMG_8080Sobre les 21:15 hores d’ahir dijous se n’anava la llum a Bétera i no tornava fins passades les 22:30 hores a alguns carrers i pasades les 23:00 hores a altres zones del municipi. Més d’una hora d’apagada a tot el poble just en un moment en què a les cases es disposaven a fer el sopar i a estar calentets a casa en una nit de baixes temperatures i molta pluja.

Segons Iberdrola Clientes en eixos moments i davant les queixes dels veïns de Bétera s’estaven “produint diverses incidències a causa del teporal” i asseguraven via Twitter que s’estava “treballant en la solució, el fort temporal no permet calcular l’hora de previsió de la incidència”.

Sobre les 22.30 hores el subministrament elèctric va estar anant i venint a Bétera i finalment es va restaurar.

Amb el d’anit ja són dos apagades els que s’han produït a la localitat esta setmana a causa d’incidències de les quals no tenim més detalls. La primera de les apagades va ser dimecres al matí quan el subministrament elèctric va fallar en alguns carrers del municipi durant més d’una hora.

Des de l’Ajuntament de Bétera ens comuniquen que al llarg del matí ens informaran més detalladament l’incident amb l’objectiu que els ciutadans tinguen tota la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment