12516247wEFE. La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha desplegat 230 militars i vehicles per col·laborar en l’obertura de carreteres tallades per la neu i ajudar a les persones atrapades a les zones de Bunyol-Requena i a Almansa (Albacete), les més afectades per les intenses nevades.

Segons informa la UME, a la zona de Bunyol i Requena s’han desplegat cent efectius, amb vehicles, entre els quals es troben màquines llevaneu, transport eruga de muntanya i vehicles d’enginyers. Els militars col·laboren amb la Guàrdia Civil obrint carreteres i en l’obertura de vies, recuperació de vehicles i accessos a poblacions aïllades i als serveis essencials.

Els efectius de la UME, que s’han desplaçat des del Batalló III amb seu a València, també estan repartint aliments i mantes entre la gent. Treballen per ajudar els atrapats a l’autovia A-3, on està tallat el tram entre els quilòmetres 323 i 255, des de Bunyol a Requena.

D’altra banda, a la localitat d’Almansa s’han desplegat 130 militars del Batalló I, amb seu a Torrejón de Ardoz (Madrid), per atendre els problemes al quilòmetre 55 de l’A-31.
Allà també s’estan repartint mantes, begudes i aliments entre els afectats, que porten més de 15 hores atrapats en els seus vehicles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment