Vicent-Sorli1112OPINIÓ

Vicent Sorlí, militant socialista

Una vegada, conversant amb un exmilitant del partit socialista sobre la inconveniència de les “portes giratòries”, este he de dir molt format econòmicament i molt informat periodísticament, em va comentar que no era del tot tan dolent la pràctica, que persones de passada rellevància política en el partit estigueren en els consells d’administració d’empreses de l’IBEX 35, això, segons el seu parer, podria influir en les decisions que es prenen en els seus mes que ben pagats Consells d’Administració.

I jo, des de la meua ignorància en economia energètica, em pregunte si en esta injustísima decisió d’apujar el preu de l’energia, quan més fred fa i en les hores punta, han dit alguna cosa estos polítics que en el seu dia van tenir certa rellevància política al PSOE. A la premsa no ha transcendit sobre este tema excepte que la Fiscalia de l’Estat ha pres cartes en l’assumpte; una veritable llàstima per part d’estos companys, que amb tanta vehemència, alguns d’ells, ens expliquen, exposen i fins i tot ens piquen que són els vents del sud els que donaran solució a la incertesa actual del PSOE.

S’equivoquen estos “companys” en no comprendre ni empatitzar amb la gent que pateix, especialment a l’hivern, podrien proposar, per exemple, en els seus més que ben pagats consells d’administració que les pujades de la llum o del gas tingueren lloc a partir del mes d’abril, este mes d’abril que a l’hivern la gent corrent guarda en un calaix al costat del seu cor.

I per cert i parlant de cors estimats i privilegiats companys, no la fastidieu més ja amb les vostres xerrameca, interessos, influències i romanços, la solució del PSOE no és qüestió de vents, ni del sud, ni del nord, esta passa únicament per retornar la veu als militants, a estos que guardem el mes d’abril en un calaix on guardem el cor. Que ningú ens robi el mes d’abril.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment