utf-8''DepuradoradeBeteraFotoGVALa Generalitat Valenciana invertirà 9 milions d’euros en la depuradora d’aigües residuals de Bétera, així ho ha aprovat el ple del Consell ha aprovat la contractació d’obres i servicis a l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), adscrita a la Conselleria de Medi Ambient. Dins d’esta partida, la Generalitat destinarà 9.006.000 euros a les obres d’ampliació de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Bétera.

L’any 2015 la depuradora donà servei a una població de 14.000 persones, quan ara mateix Bétera ja compta amb vora 23.000 habitants i per tant, necessita incrementar la seua capacitat.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, manifestà la importància d’esta inversió “per garantir el reciclatge i tractament de les aigües residuals del municipi i preservar al màxim l’entorn mediambiental”.

Però, a més a més, les obres suposaran un estalvi econòmic per a les arques municipals. “L’ajuntament ha arribat a pagar un canon de 70.000 euros en un any. El passat 2016, gràcies als informes emesos pels tècnics en relació a les actuacions que estan fent-se als col·lectors, esta quantitat s’ha rebaixat fins els 17.000 euros. Per tant, quan l’ampliació es materialitze, tindrà tant beneficis mediambientals com d’econòmics”, explicà l’alcaldessa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment