12527022wEFE. Un xoc entre tres camions ha originat este matí retencions de 11 quilòmetres a l’autovia A-7 al seu pas pel terme municipal de Manises en sentit Barcelona. Fonts del Centre de Gestió de Trànsit han informat que l’accident s’ha registrat al voltant de les 7.30 hores al quilòmetre 330 de l’autovia A-7, al tram de la circumval·lació de València, en sentit nord.

Tres camions s’han vist implicats en un xoc per abast, fet que ha obligat a tallar els carrils dret i central de l’autovia en sentit Barcelona.

La restricció del trànsit, en quedar els camions immobilitzats a la calçada, s’ha produït retencions de fins a 11 quilòmetres, que a les 9.45 hores encara eren d’entre 9 i 10 quilòmetres, ja que encara no s’han pogut retirar els vehicles sinistrats.

En la col·lisió ha resultat ferit un dels conductors, un home de 55 anys que ha patit una luxació / fractura en una cama, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment