esqui beteraL’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb la Mancomunitat de Camp de Túria promociona un cap de setmana a la neu per a joves de 14 a 35 anys. La cita serà els dies 24, 25 i 26 de febrer i el lloc escollit per a aquests dos dies d’esquí és Lleida.

Per 195 euros el viatge inclou guia, autobus, dos nits d’allotjament a l’alberg de l’Orri del Pallars (Montardit), esmorzars, un sopar i dos dinars a les pistes. A més d’assegurança d’esquí, remuntadors, material i 4 classes.

Aquest viatge entra dins d’una sèrie d’activitats per a joves que s’estan posant en marxa a través de la Mancomunitat de Camp de Túria amb seu a Llíria en la qual tècnics i regidors de joventut estan mantenint reunions per impulsar accions dirigides a joves. Bétera vol formar part d’activa dins d’este grup en el qual es treballa en projectes com “Ciutat jove” de la Diputació de València.

Maite Bes, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Bétera, “anima a tots els joves del municipi a participar en aquesta activeu que té un preu assequible”.

Per apuntar-se només cal dirigir-se a Casa Nebot (C/ Estació nº 5) en el Punt d’Informació Juvenil abans del 31 de gener. Les places (45) són limitades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment