12529592wEFE. Una dona de 70 anys ha mort en l’incendi declarat ahir per la vesprada a la seua casa, situada a la localitat valenciana d’El Puig, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

La telefonada d’avís del sinistre, les causes del qual encara es desconeixen, ha entrat al CICU a les 19.32 hores i en ella s’alertava d’un incendi en una vivenda al número 33 del carrer del Mar, segons detalla el Consorci Provincial de Bombers.

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat quatre vehicles de bombers, així com una ambulància del SAMU, un Suport Vital Bàsic i la Guàrdia Civil.

Els bombers, a l’arribar a l’edifici, s’han trobat ja a la dona morta i els serveis sanitaris només han pogut confirmar la seua mort, mentre que el marit, en arribar al domicili sinistrat, ha sigut atès per una crisi d’ansietat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment