El pròxim dilluns, 30 de gener, a les 20:00 hores tindrà lloc un ple extraordinari en el Saló de Plens del Castell de Bétera amb un únic punt en l’ordre del dia: la reprovació pública del regidor no adscrit a cap grup polític Pedro Gallén.

Els motius no són altres que “les acusacions i insults abocats pel mateix en la sessió plenària celebrada el 5 desembre 2016”, tal com s’explica en l’ordre del dia publicada pel consistori.

La coalició Mas Camarena-CUBE, el Partido Popular i Ciudadanos han han sigut els grups polítics que han sol·licitat aquesta reprovació pública per l’episodi protagonitzat en el ple de desembre a propòsit en què va acusar als tres partits de “veto” referent a una proposta de de claració en suport a la Guàrdia Civil.

Betera.com ja va informar d’aquest incident ocorregut al ple de desembre del que a més podeu veure un vídeo resum de l’enfrontament verbal entre grups.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment