trabajadores-canal-9EP. L’Audiència Nacional declara justificat l’acomiadament col·lectiu de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i descarta la inconstitucionalitat de la llei que va suprimir el servei públic que va provocar la liquidació de l’empresa i el consegüent acomiadament col·lectiu.

La Sala del Social desestima d’aquesta manera la demanda contra l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de RTVV interposada pel sindicat CGT a la qual es van adherir altres cinc organitzacions.

El tribunal, en una sentència de 90 folis, explica les raons per les quals s’han de rebutjar totes les qüestions de nul·litat plantejades pels demandants i raona per què al seu parer la llei que va suprimir el servei públic de televisió va ser l’única sortida a un projecte esgotat, amb un grup que travessava una gravíssima situació econòmica, gairebé calamitosa, i una plantilla sobredimensionada.

Davant aquesta situació, el legislador va optar per una via, la de la supressió del servei públic “que va suposar una esmena a la totalitat a la gestió privada dels seus responsables i reconèixer objectivament que no va saber gestionar degudament pels seus responsables”, manté el tribunal .

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment