12532899wEFE. Una explosió controlada a la pedrera de la Senyoreta, a la localitat de Riba-roja, ha provocat telefonades al Centre de Coordinació d’Emergències i a les diferents policies locals de la comarca, com de la Pobla de Vallbona, on s’ha sentit la voladura tot a trobar-se a 20 quilòmetres del lloc.

S’ha tractat, segons fonts municipals, d’una voladura de destrucció de cartutxeria, que ha portat a terme una empresa autoritzada i s’ha produït passades les cinc de la vesprada, de manera “controlada”.

Agents de la Guàrdia Civil han estat presents durant aquesta explosió, que, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers de València, no ha comportat cap perill.

No obstant això, veïns de localitats com l’Eliana, Paterna i Bétera han cridat al 112 i a les policies locals per alertar d’una forta explosió, que s’ha escoltat fins i tot des de la Pobla de Vallbona, situada a uns vint quilòmetres de la pedrera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment