12538808wEFE. La Policia Local de Burjassot ha denunciat per presumpta estafa i abandonament d’animals a un veí de Burjassot que s’ofereix en anuncis per internet per tenir en acollida a animals a canvi de diners i després els abandona.

L’home, de 21 anys, ja va ser denunciat el 2014 pel mateix assumpte i des de llavors la policia li segueix la pista en col·laboració amb la Policia Local de Castelló, zona per la qual també actua, segons han informat fonts municipals.

El motiu de la denúncia és que hi ha almenys quatre gossos en parador desconegut, dues a nom del denunciat i dos més que tenia sense xip i que ara estan en parador desconegut i sobre els quals el denunciat no aporta cap dada aclaridor, segons les fonts .

Amb l’objectiu d’estafar, el denunciat publica en pàgines web d’anuncis contingut en el qual s’ofereix per tenir en acollida a animals els amos no puguen tenir cura, a canvi de diners. Després, els animals que recull apareixen abandonats o no apareixen.

La Policia Local de Burjassot ha advertit als ciutadans que no confien en aquest tipus d’anuncis i alerten en cas de sospita d’algun mètode d’actuació similar al denunciat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment