Obres Alts de la JunqueraSegons ha informat l’Ajuntament de Bétera el departament d’Obres i Servicis seguix amb les tasques de manteniment i pavimentació dels camins de les partides agrícoles del municipi.

L’alcaldessa Cristina Alemany, i la regidora de l’àrea, Cristina Ballesteros, han visitat algunes de les obres que s’estan acabant, concretament les del Camí de Benaguasil i la que s’està fent en una senda dels Alts de la Junquera. En el cas del Camí de Benaguasil, els operaris contractats amb el recent pla d’ocupació han formigonat tot un vial que baixa amb desnivell des d’uns horts de tarongers.

La regidora Cristina Ballesteros explicà que abans “cada vegada que hi havia fortes pluges tota la terra s’arrossegava fins el Camí de Benaguasil” amb el perill que comportava per als cotxes. A més a més el camí de saorra quedava totalment impracticable. Ara, amb la pavimentació, els problemes de corriment de pedres i fang ja no es produiran.

Pel que fa a la zona dels Alts de la Junquera les intervencions són de manteniment (aplanament del camí i compactació) a l’espera de buscar una solució consensuada amb el consistori veí de Godella, per on discorre en part el vial més problemàtic, tal i com ho manifestà ahir l’alcaldessa, Cristina Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment