12546794wEFE. La junta de govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha decidit concedir la Clau d’Or del Municipalisme a títol pòstum a l’exalcaldessa de València Rita Barberá, morta el passat 23 de novembre.

La distinció serà lliurada matí pel president de la FEMP, Abel Caballero, en un acte institucional al qual està previst que assisteixi el cap del Govern, Mariano Rajoy.

Segons recorda la FEMP en un comunicat, Rita Barberá va ser presidenta d’aquest organisme supramunicipal durant dos mandats, entre els anys 1995 i 2003. Aquesta és la segona ocasió en què es concedeix aquesta distinció, que només es va donar al juliol de 2015 a Pere Aparicio, primer president de la Federació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment