boira betera 2Des d’ahir a la vesprada la boira cobreix els carrers, carreteres i l’Albereda de Bétera de tal manera que sembla un altre poble diferent, potser més semblant a un a Anglaterra que un de la provincia de València.

L’espessa boira va aparèixer ahir al capvespre de tal manera que els veïns es sorprenien de no veure res a uns 100 metres de distància en alguns punts. Avui ens hem despertat amb la mateixa boira matutina que a penes permet la visió.

I es que tant el litoral de Castelló  com el de València està hui dimecres a avís groc per boires, que a l’aeroport valencià de Manises restringeixen la visibilidda horizontar a 100 metres i a 30 metres la vertical, segons informa l’Aemet.

Les d’avui són boires que tenen un origen marítim i que penetren en terra afectant el litoral i prelitoral de València i Castelló. Així mateix, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i de mitjanes i altes a la resta.

Les fotos que us mostrem a continuació ens l’ha enviat una veïna de Bétera, Mari Carmen López, des de l’Albereda i del camí a Lloma del Mas.

boira betera 1

boira betera 3

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment