casa donaUn projecte presentat pel Círculo Podemos Bétera a la tercera edició del Programa Impulsa posat en marxa per Podemos ha sigut un dels guardonats d’aquesta edició, tal com ens ha comunicat hui Augusto Sevilla.

El Cercle de Podemos Bétera va decidir presentar un projecte titulat “La Casa de la Dóna de Bétera” que a més forma part del del programa electoral d’Asamblea Bétera Ciudadana. Es tracta d’un programa “dedicat a l’empoderament de les dones en risc d’exclusió social, atur de llarga durada, víctimes de violència de gènere, famílies monomarentals, immigrants, pel que es treballarà en augmentar la seua autoestima i les d’eines per sortir de la seua situació de vulnerabilitat, brindant-los orientació laboral i incentivant la seua independència econòmica, creant un entorn de suport mutu i cooperació amb la resta de la ciutadania de Bétera”.

El projecte ofereix a les dones atenció psicològica, jurídica personalitzada i gratuïta sobre qüestions que els afecten, tallers lúdics formatius, que els aporte confiança i coneixement. Es realitzaran xerrades d’informació i conscienciació en els centres educatius contra la violència de gènere, masclisme, igualtat i convivència, fomentant l’interculturalisme.

Després de rebre el premi els impulsors del projecte ja s’han posat mans a l’obra per primer constituir-se com associació i tot seguit demanaran un local a l’Ajuntament de Bétera on poder dur a terme les tasques del centre. “Per posar en marxa aquest projecte pressupostem 1.600 euros al Programa Impulsa de Podem que és el que ens han donat per poder començar, amb aquests diners comprarem l’equipament necessari i pagarem les dietes dels professionals i especialistes”, ens ha explicat Rita Teixido.

La futura associació ja ha posat en marxa un correu electrònic al qual animen a tots els interessats a escriure aportant idees o col·laboració (casadeladona.betera@gmail.com). la impulsora del programa ha aclarit que “serà un lloc totalment apolític on tinguen cabuda totes les dones del poble”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment