12553632wEFE. La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil s’ha personat hui a la seu de la Fundació Les Naus, antiga Fundació InnDEA, i ha sol·licitat documentació sobre l’anterior etapa de gestió del PP, segons han informat a EFE fonts municipals.

Esta sol·licitud de documentació, que s’afegeix a realitzada ahir a la seu de Turisme València, estaria relacionada amb els contractes amb l’empresa Laterne, encarregada de la campanya electoral de Rita Barberá per a la seua reelecció com a alcaldessa de València.

Segons la investigació, empreses que tenien contractes amb l’Ajuntament de València haurien fet donacions a Laterne, encarregada de la campanya electoral municipal de 2007 del PP, partit que hauria gastat tres milions d’euros, vint vegades més del que declara.

A la subpeça sobre la campanya electoral del PP de 2007, el jutjat d’instrucció número 18 de València investiga un suposat delicte de blanqueig de capitals, i en ella estan imputats (abans investigats) nou dels deu actuals regidors populars.

Els agents que s’han personat a les 10 hores d’avui a les instal·lacions de l’antiga Fundació InnDEA han estat en el lloc durant prop d’una hora, segons fonts municipals, que asseguren que l’Ajuntament ha ofert la seua plena col·laboració i ha facilitat la documentació requerida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment