EFE. La Conselleria d’Educació ha signat amb els sindicats STEPV, CCOO i UGT l’acord per a l’ampliació a sis setmanes del permís de paternitat previst en l’acord de legislatura de la Taula General de Negociació del personal funcionarial, estatutari i laboral de la Generalitat.

Aquesta modificació estableix que el permís de paternitat serà de sis setmanes per naixement, acolliment o adopció d’un fill, podrà ser gaudit pel pare a partir de la data del naixement, de la decisió administrativa de guarda amb finalitats d’adopció o acolliment, o de la resolució judicial per la qual es constitueixi l’adopció.

L’ampliació a sis setmanes del permís per paternitat implicarà, per garantir el bon funcionament dels centres docents, que el personal que s’aculli puga ser substituït, ja que es tracta de llocs d’atenció directa.

Aquesta mesura s’aplicarà un cop es tinga l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos, i la Direcció General de Centres i Personal Docent emetrà una circular perquè les direccions territorials la posin en marxa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment