sant-valenti-31Amb l’entrada del mes de febrer arriba un dels esdeveniments més importants de l’any per a les Obreres i els Majorals de 2017: el Sopar de Sant Valentí. Enguany la cita serà el 18 de febrer al Restaurat El Rossinyol de Nàquera. Els tiquets ja estan a la venda i aquest any el seu preu és de 55 euros amb sopar i una copa inclída durant la festa posterior.

El president dels majorals, Vicent “Pansaro” calcula que assistiran unes 350 persones al esdeveniment “quants més veïns i veïnes s’animen millor, estem preparant el sopar amb molta il·lusió i volem que vinga molta gent a gaudir amb nosaltres ja col·laborar amb la festa”.

Com el restaurant triat aquest any està a Náquera l’organització ha contractat un autobús que estarà disponible a partir de les 20:30 hores a l’Albereda per pujar als comensals al sopar que començarà a les 22:00 hores. El transport serà totalment gratuït i estarà disponible tota la nit per poder tornar a Bétera a qualsevol hora fins que acabe la festa posterior.

Aquest any hi haurà rifa, gràcies als comerços col·laboradors, i com no podia ser d’una altra manera també obriran el ball les quatre obreres acompanyades per quatre dels majorals.

Segur que serà una nit màgica en què les quatre obreres brillaran amb el seu primer vestit de gala acompanyades per tots els majorals vestit d’etiqueta per a l’ocasió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Tota la nit pegant voltes no estará el bus. Lo mes fàcil es que baixe a la 1 o les 2 i un últim viatje a les 5 del matí. Millor els sopars a Bètera que estàs a vora de casa. I els que van en cotxe aspai amb el radar i els controls a la mateixa rotonda de Mont ros i millor no vegau que entonces tindreu festa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment