Foto: Conselleria d'Habitatge

Foto: Conselleria d’Habitatge

La Conselleria d’Habitatge, i l’Ajuntament de Bétera han decidit coordinar les seues actuacions per a millorar el parc públic de vivenda al municipi. Així s’ha acordat en la reunió mantinguda entre la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Serveis Socials, Raquel Puig.

La directora general d’EIGE ha destacat la importància que tenen aquestes trobades per conèixer, de primera mà, la situació del parc públic d’habitatges de cada localitat així com les necessitats dels seus veïns. Així mateix, ha assegurat que esta col·laboració “servirà per donar una millor resposta a les persones que més ho necessiten, posant a la seua disposició serveis del Govern Valencià que són fonamentals per atendre els casos de famílies més vulnerables socialment”.

78 vivendes socials a Bétera

En l’actualitat, EIGE gestiona a Bétera 78 vivendes socials, de les que 39 estan cedides en venda, amb pagament ajornat, i 37 a lloguer. A més, s’han recuperat dos habitatges més, que estan pendents de valorar per a la seua pròxima reparació per part de la Conselleria.

A la reunió, s’ha analitzat el llistat de demandants de vivenda social que hi ha en la localitat, perquè, una volta reformats aquests dos pisos, s’adjudiquen a les famílies que, amb major urgència, necessiten una casa. Beunza ha reconegut que la dificultat per accedir a un habitatge digne és un problema greu al qual han de fer front moltes persones.

Així mateix, des EIGE s’ha informat que dins el Pla de Normalització dels habitatges públics de Bétera, dilluns passat tècnics es van reunir amb els residents que no estan complint amb el pagament de les seues rendes per informar-los de les opcions que ofereix el Consell per a facilitar-lo les mensualitats, estudiant cas per cas la situació econòmica de cada família.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment