viento-betera-768x582L’Ajuntament de Bétera ha informat fa una hora que a causa de les fortes ratxes de vent que baten a la localitat s’han tancat hui diumenge alguns parcs públics del poble per precaució.

En aquets moments es troben tancats amb cartell de prohibició de l’accés: Avinguda de l’Oest, Mossèn Vicent Roig, Junqueral i Calvari. Es deixa tallat l’accés al parc del carrer Goya. I queden pendents de tancar: Antic Regne, Olocau, Castelló i la resta.

La Policia Local de Bétera aconsella precaució als veïns sobretot a les zones amb arbres.

En estos moments Bétera es troba en alerta taronja (risc alt) pel fet que les ratxes màximes de vent poden arribar als 90 km/h, segons Aemet.

El telèfon d’emergències 112 de la Generalitat ha atès entre les 08.00 i les 12.00 hores d’avui fins a 121 telefonades relacionades amb el temporal de vent que patix la Comunitat Valenciana.

A la ciutat de València, l’Ajuntament ha decidit tancar al públic “pel fort vent” tots els parcs i jardins urbans que tenen tanques i ha demanat als ciutadans “molta precaució”.

A més, han caigut sobre la via branques d’arbres de grans dimensions en avingudes com la Gran Via Marqués del Túria i Mestre Rodrigo, el que ha entorpit temporalment el trànsit en alguns carrils de circulació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment