pedro-gallen-1-768x529La política de l’espectacle torna a Bétera. Mas Camarena-CUBE, PP i Ciudanos han decidit unir-se i demanar un ple extraordinari per reprovar públicament al regidor no adscrit Pedro Gallén per les seues declaracions i desqualificacions en el ple del mes de desembre a propòsit d’una moció en defensa de la Guàrdia Civil.

Pedro Gallén es va sentir “vetat” per l’oposició i va atacar durament als que va considerar que havien impedit que es llegira una Declaració Institucional de suport a la Guàrdia Civil després de les agressions patides per dos agents i les seues parelles a la localitat navarresa d’Alsasua .

Es va passar de la ratlla i l’alcaldessa i presidenta del ple així li ho va fer saber. En un moment de la seua intervenció va arribar a qualificar a Salvador Beltrán “d’actuar com una sabandija políticas”, l’alcaldessa el va obligar a retirar l’expressió i així ho va fer. Després va haver de demanar-li també disculpes. Però no va ser sufcient i els regidors de l’oposició es van sentir molt ofesos. A partir d’ací, i d’això fa gairebé ja dos mesos, va començar la creuada per reprovar Gallén públicament.

El ple extraordinari va ser convocat fa dos dilluns, però va haver de ser suspès ja que a l’ordre del dia apareixia un sol punt la reprovació de Pere Gallén i els partits volien més, més sang. Volien que quedara ben clar que demanaven la seua dimissió i que Gallén és un trànsfuga que no ha de tenir privilegis (segons la llei és un tránsguga per no pertànyer al partit pel qual va ser elegit).

Més sang i més espectacle i més temps emprat en atacar al no adscrit que en fer una oposició veritable i i d’utilitat per als ciutadans de Bétera.

Pedro Gallén es va passar, és veritat, però potser la cacera empresa en estos últims dos mesos siga desmesurada. I es que si mirem enrere han hagut moltes sessions plenàries tenses en què el to dels regidors ha sigut elevat, agresiu i también ofensiu.

L’oposició demana la dimissió de Pedro Gallén potser perquè si dimitira, C’s passaria a tindre un regidor més i podria propiciar un govern de dretes a través d’una moció de censura, en què el PP tornaria a tenir el control del govern.

Ah i per cert! no ens oblidem de que els plens extraordinaris es paguen a 150 euros per regidor. 150 euros que si multipliquem pels 18 regidors no alliberats que cobraran esta sessió extraórdinaria que finalmente es celebra esta vesprada de dilluns a partir de les 21.30 hores, el muntant suma 2.700 euros que pagarem tots de les arques municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment