12573596wEFE. Els Concerts de Vivers de la Fira de Juliol de València comptaran aquest any amb les actuacions de la Michael Nyman Band, Love of Lesbian, Madeleine Peyroux, Andrea Motis, Leiva, Ara Malikian, l’icònic UB40, Jamie Cullum i Carlos Vives, que actuarà a la clausura.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha avançat hui el programa dels Concerts de Vivers, que se celebraran del 30 de juny al 25 de juliol, i ha qualificat la Gran Fira de València com “una aposta estratègica”, que permet portar la cultura a tots els barris i “una oportunitat de promoció turística i econòmica, ja que reforça l’atractiu de la ciutat en temporada estival”.

Segons han informat fonts municipals, per a això s’han duplicat les activitats previstes, s’ha ampliat el perfil del públic al qual es destinen les propostes, i s’ha multiplicat per dos també el nombre de llocs i emplaçaments dels actes programats.

La presentació de la programació musical de la Gran Fira de València s’avança aquest any a diversos mesos, amb l’objectiu de situar les propostes de la ciutat en el calendari nacional i internacional, ha indicat Fuset, que ha estat acompanyat del vicepresident de l’Associació de Promotors de la Comunitat valenciana, MúsicaProCV, Julio Martí.

14 propostes musicals 

El programa previst fins al moment per al juliol vinent inclou un total de 14 propostes, des d’actuacions d’artistes de l’àmbit internacional a bandes locals. La sèrie musical arrencarà el dia 30 de juny amb un programa de mestissatge dirigit al públic jove: Txarango + Vadebo + Pupil·les Dilatives, i conclourà el 25 de juliol amb un gran concert del conegut músic colombià Carlos Vives.

La programació inclou també la presència de la Michael Nyman Band; l’exitós grup Love of Lesbian; les prestigioses veus de jazz internacional Madeleine Peyroux i Andrea Motis; propostes d’ampli públic, com els concerts de Leiva, del violinista Ara Malikian, o l’icònic UB40; el reconegut autor internacional Jamie Cullum; així com la fusió americana de Chick Corea i Bela Fleck.

També es podrà gaudir la coproducció amb el Festival Rototom ‘Rototom Launch Party’ que comptarà amb Alpha Blondy + Isolda & Dodosound; i una nit especial dedicada als grups valencians, en la qual participaran les bandes Atupa, Riot Propaganda i Zoo.

El programa inclou també una sessió de música celta, en la qual prendran part els grups Celtas Cortos, Mago de Oz, Ars Amandi i Irish Treble.

S’ha organitzat també una nit de solidaritat amb les persones refugiades, amb el concert de l’africà Salif Keita, en què part de la recaptació es destinarà a donar suport a la tasca d’ONG valencianes que ofereixen assistència jurídica a les persones en aquesta situació,

Tant el regidor Fuset com el representant dels promotors han destacat l’esforç per oferir preus assequibles, des dels 12 euros de propostes com el concert de Txarango, fins a un màxim d’entre 35 i 40 euros per a les cites amb artistes internacionals, passant per 15 -20 euros per a la resta de grups.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment