beltran 2Salvador Beltrán, portaveu de Mas Camarena-CUBE, va tornar a preguntar el dilluns durant el ple ordinari del mes de febrer pel projecte de construcció del centre cívic que com saben es construiria entre les urbanitzacions de Mas Camarena i Torre en Conill i albergaria un centre mèdic, biblioteca i sales d’estudi, oficina municipal, dependències de la policia i sales polivalents.

Beltrán es va mostrar una vegada més “cabrejat i indignat” pels retards en el projecte i va acusar l’equip de govern d’ineficàcia a l’hora de solucionar els problemes que han anat sorgint com l’informe sol·licitat per la Conselleria.

“Este informe jo crec que s’ha utilitzat per l’equip de govern i especialment per Compromís per retenir el programa de desenvolupament i guanyar temps per qüestions econòmiques. L’informe porta a l’ajuntament 362 dies i el balanç de la feina del projecte és molt negatiu. De tot el que exigeix l’informe només s’ha fet l’estudi radioelèctric (…), però l’informe complet podria haver-se resolt en el mes de febrer (de 2016)”, inisistió el portaveu de la coalició.

Creació d’una pedania 

Tot i que Beltrán va començar la seua intervenció assegurant que anava a millorar el to i intentar “no ofendre a ningú” no va dubtar a amenaçar l’alcaldessa de Bétera amb la creació d’una pedania . “L’única solució que ens queda és com en un divorci, quan dos no es porten bé, separar-se” i va continuar “en l’horitzó l’únic que se’ns ocorre, i tant de bo a alguna persona se li ocórrega una altra fórmula, és la creació d’una entitat menor o pedania que és el més semblant a un predivorci”.

Per la seua banda l’alcaldessa de Bétera, va assegurar que hi ha “voluntat política” i que s’està treballant en el tema des de diverses àrees, “jo estic insistint bastant en el tema sempre que es compleixen els requisits que la llei determina”.
? A continuació podeu veure un vídeo resum del debat sobre el centre cívic ?

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment