12575673wEFE. Com a mínim una persona ha resultat ferida en l’incendi industrial ocorregut aquest matí en una indústria química del polígon Fuente del Jarro de Paterna i ha sigutevacuada a un centre hospitalari.

El CICU ha informat que el ferit, un home de 27 anys, presenta cremades de segon grau en el 6% del cos i ha estat traslladat a l’Hospital la Fe de València. Al lloc del sinistre roman una unitat del SAMU i una de Suport Vital Bàsic, per si és necessària la seva actuació, segons ha indicat el CICU.

El sinistre, qualificat com incendi industrial, ha passat poc abans de les 9.30 hores a l’empresa Indukern, situada al carrer Ciutat de Barcelona, en la segona fase del polígon, i ha obligat al desallotjament de les indústries pròximes.

El Centre d’Emergències de la Generalitat ha aconsellat el confinament “de manera preventiva” de la població propera a la indústria química i tancar finestres pel fum.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment