viento betera

Foto: Bea Valcarce Molina

A causa de les fortes ratxes de vent l’Ajuntament de Bétera ha prohibit l’accés a alguns parcs públics de la localitat i al poliesportiu.

Els parcs tancats són: Avinguda de l’Oest, Mossèn Vicent Roig, Junqueral i Calvari. És deixa tallat l’accés al parc del carrer Goya. I estan pendents de tancar: Antic Regne, Olocau, Castelló i la resta.

La Policia Local adverteix als ciutadans de la transitar amb precacuión per les zones d’arbres, de fet els agents porten tot el matí anant a diversos punts del municipi on el vent ha tombat pins i estan sent retirats.

En el cas de l’accés a les instal·lacions del poliesportiu des de l’ajuntament es comunica que aquesta vesprada s’insformará als usuaris si permaneix també tancat. Sembla que un técnic inspecciona el recinte per assegurar que no hi ha perill que caiga cap arbre.

Incidents per tota la localitat

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana ens informen que hi ha hagut moltes actuacions fins al moment: cables danyats a la piscina coberta i dos pins caiguts al Junqueral.

A la Baixada dels Tarongers altre arbre gran ha caigut pel vento causant danys en un habitatge i ha ocupat la calçada. Allí han hagut d’intervenir els bombers per retirar-lo. També ha volat alguna uralita i és els contenidors d’escombraries ocupen les calçades, així que compte amb la circulació.

I és que Bétera es troba avui en alerta groga (riesgo) per fortes ràfegues de vent de fins a 80 km/h. Segons Aemet el temporal de vent que castiga a la província de València podia remetre a partir de les 18.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment